This web-site uses java script. Please enable java script in your browser.
X
originally posted: August 25, 2015 on my FB wall
FB: Vklopi razum 3

Kdo mi jemlje varnost?

Zdravstva se bom še dotaknil. O šolstvu sem tudi nekaj napisal. Varnost? Varnost pomeni, da nekdo poskrbi za tebe. Če ubogaš sistem, si nagrajen in varen - če ga ne ubogaš, nisi nagrajen, ampak kaznovan. Ljudje ubogajo in služijo UNIČUJOČEMU sistemu. Bojijo se ga. Ne bojijo pa se pravega Boga, ne bojijo se, da s tem, ko podpirajo uničujoč sistem, uničujejo sebe, svoje otroke, živali, okolje. Oni se bojijo samo za svoje telo. Oni ljubijo samo svoje telo, svoje prazno življenje, ki ga nihče (od ljudi in nekristjanov - ta pravih) ne ljubi - pa tudi oni ne ljubijo nikogar. Seveda nekaj občutijo do koga - samo to ni ljubezen.

Ljubezen se odpove nečemu, kar bi drugemu škodovalo.

Če smo na splavu z omejenimi količinami hrane in vode, se ljubezen odpove svoji količini hrane v prid drugemu.

Če se ti fučka za druge, boš zahteval svoje delež ali še več.

Kaj pa porečeš o človeku, ki bi si vzel 10x več, kot lahko poje in popije - ostalo pa zastrupil?

Ali tega ne delaš ti? Ko podpiraš - ne sivo - ampak temno, črno, uničujočo ekonomijo, ki proizvaja same strupene produkte? Ali zares ljubiš svoje otroke? Vsaka generacija je vedno bolj in bolj bolna in vedno prej in prej... Multipla skleroza, rak, alergije, nove in nove bolezni... sodobnega sveta - ki so proizvod našega načina življenja... to vse vemo - zdravstvo je nemočno. Zakaj bi si potemtakem želel podpirati zdravstvo s pomočjo uničujoče ekonomije? RAČUN SE NE IZZIDE.

VKLOPI RAZUM - VZEMI RAČUN in poračunaj in videl boš, da se ne izzide. Rešitev obstaja - ampak nečemu se moramo odpovedati - čemur pa se brez ljubezni nismo pripravljeni.

In to je temelj - kako do ljubezni? Iskal sem praktično povsod in obstaja samo en način, kako lahko vsak od nas prejme ljubezen. Samo en način, samo ena pot, samo ena resnica. To je evangelij Jezusa Kristusa. V lažnivi in neljubeči družbi ni priljubljen. Milijarda "kristjanov" sploh ne ve, kaj evangelij je. Jaz tudi nisem vedel - do 30. leta, potem pa... uau :)