This web-site uses java script. Please enable java script in your browser.
X
originally posted: October 12, 2017 on my FB wall
Da boste razumeli?

Hahaha :) zival z rogovi in ognjenim jezikom je crn panter?! Prej bi bila to crna zirafa kot pa crn panter. Ce bi moral reci, kaj je to ena zival, bi dejal, da je to Hudic. Prebudite se!!!

Ena vlada laze, krade in ubija ljudi na tak nacin... Sovrazi Resnico, Ljubezen, Boga... Nato pride pomanjkanje in vzpon nacionalizma: krvolocnosti, "pravice"... Isto pakovanje... Isti Hudic.

Primer: Nemcija po letu 1918 in vzpon Hitlerja... vse pod okriljem nekrscanskega Vatikana. Ko sem poslusal Siskota, me je spreletaval srh... kako lepo govori in kako ga ljudje poslusajo... Ne vem, kaj je slabse... Trudil sem se posvariti ljudi, a se ne dajo: vsi so pametnejsi od mene, vsi bolj ljubeci, vsi bolj posteni... vsi bolj dobri... V Evropi dobiva desnica vedno vecjo moc... Ne vem, kaj je slabse: levica ali desnica.

Hudic je crn panter, spanje je budnost, biti zaslepljen pomeni spregledati, laz je resnica, sovrastvo je ljubezen, nespamet je modrost... Kdor tako misli... temu se slabo pise... Seveda on sam misli, da se po moznosti sam pise svojo svetlo prihodnost...

Jaz zaupam v Gospoda... Ljudje iscejo resitve in zaupajo v cloveka, v crne panterje, levice, desnice, papeze, preroke, guruje, medije... Drugi vidijo, da nekaj ni v redu, a rabijo malo spodbude, da bi prisli k Resnici, k rešitvi. Ce se najdes v tem opisu ali ce zelis videti lazi levice in lazi desnice - za tiste, ki ne zelijo biti prevarani - pocokiraj www.resitevKje.si ;)