Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
X
originally posted: June 20, 2017 on my FB wall
Povej z glazbo, 2/6

Malo miru

Ena izmed prvih pesmi, ki sem jo pel, pa tudi ena izmed meni najbolj všečnih, je bila Malo miru. Ta pesem je zelo močno vplivala na moje življenje. To željo sem bolj ko ne vedno nosil s seboj...

Ljudje se pridružijo kakšni organizaciji in nato jo branijo z vso svojo močjo, čeprav vedo, da jih njihova organizacija zavaja, njih in druge. V resnični ljubezni pa je resnica in ne laž! Kadarkoli sem našel temno, temeljno laž v katerikoli organizaciji, sem se oddaljil od nje – mogoče ne takoj, ampak po nekem času pa – definitivno!

Pot miru je tako preprosta, pa vendar – bežal sem pred njo 30 dolgih let... Stvar je v tem, da so v nas temne, zle zadeve in ljudje – tudi jaz sem to počel – branijo to zlo. In ko takšni ljudje pridejo skupaj, vsak prinese s seboj mali ali večji košček zla in glej, no glej: veliko zlo se manifestira.

Ljudje storijo vse, kar lahko, da bi skrili to zlo, ki je v njih in zato podpirajo vsakogar, ki jim je pripravljen lagati, skrivati in opravičevati zlo v nas. Dobro se počutimo, toda zlo v nas raste in se razmnožuje... in ko začne uničevati življenja, so vsi presenečeni: od kje se je pa to vzelo?

Vsak od nas je napadal resnično pot miru in zelo redki so pripravljeni zamenjati svojo stran v tej svetovni vojni, v kateri je vse človeštvo združeno v celoto proti resnici, ljubezni, resničnem miru.

Ljudje pojejo o tem: o miru, o ljubezni, o življenju, a tega ne mislijo zares, vse dokler so zlobni in zlobni so, vse dokler ne želijo spoznati resnice, ki bi jih lahko osvobodila.

Boleče je, ko te resnica popravi, a še bolj boleče je, ko te grda, sladka laž uniči. Jaz sem se odločil in spremenil svoja pota. Kaj pa ti? Še imaš čas.