Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
X
originally posted: July 14, 2017 on my FB page
Telo je telo

Kako sem srečen, da živim, vi pa, in vaši otroci, ste v veliki materialni in duhovni nevarnosti. Lahko vas samo posvarim in jokam in molim...

Kot dojenček sem dobil alergijsko reakcijo na antibiotik: nisem mogel izdihniti. Lahko sem vdihnil, ne pa izdihnil :) Starši so me hitro odpeljali do doma zdravnice, kakšna 2 km stran, saj do zdravstvenega doma, 4 km stran ne bi zdržal... Tako mi je dala injekcijo... Moje življenje je bilo rešeno v zadnji minuti.

Predvidevam, da je predvsem antibiotik uničil moje zdravje in tako so me bronhitisi mučili v ranem otroštvu, še posebno hudo je bilo med zimo. Starši so izvedeli, da zrak (vsaj bil je) na Cresu in Lošinju blagodejno dene takšnim bolnikom. In samo v 7 dneh počitnic - zraka - sem lahko pregural skozi zimo brez večjih težav.

Na sliki sem že starejši in skoraj ok, a opazi mojo bledo belo barvo. Bil sem že rdeč, moder, zelen, siv, rjav - samo še rumen ne.

Ko me je zdravnica videla po mnogih letih, je bila presenečena, da je moje telo praktično normalno in da nimam težjih zdravstvenih težav.

A potem so nastopile alergije. Najprej sem jih imel 7, potem pa vedno več in več... S predavanj, če sem prišel ob 13h, sem bil tako utrujen od "zdravil" (ki ne zdravi-jo!!), da sem spal do 19h, se utrujen zbudil in poklepetal s cimri. Tudi njim sem hvaležen. A moja bolezen je postajala vse hujša in hujša in šlo je tudi proti astmi.

Kihal sem neprestano. 5, 10x ali več, naenkrat in z vso močjo, olajšanja pa praktično nobenega in čez nekaj sekund, ponovi "vajo"... Toliko sluzi je bilo v mojem nosu, grlu... Oči so me srbele, grlo me je srbelo, celo zdrave hrane nisem mogel več jesti... In v tem stanju sem zajokal: "Milan, kaj bo s tabo, čez 4, 5 let? Kaj bo s tabo, ko bom star 27 let? Ali bom živel v plastičnem balonu?" Eno minuto sem jokal, več pa ne, saj nisem imel časa: narediti sem moral izpite, da sem obdržal štipendijo za nadarjene. In uspelo mi je biti nekako na tretjini v generaciji - s povprečjem okrog 9.

Življenje je postalo za mene neznosno. V času izpitov sem imel glavobole - po ves dan nekaj dni. Mislil sem že, da se mi meša, potem pa sem le prebral stranske učinke novih "zdravil" (ki ne "zdravijo" - imenujejo naj jih raje lajševalci simptomov in povzročitelji novih težav!) in eden izmed stranskih učinkov so bili glavoboli.

Moj oče je tudi imel "neozdravljivo" bolezen, je bil praktično na smrtni postelji, a se je izvlekel. Sam sem poskusil isto zadevo. Mislim, da je na to idejo prišla mama in ne jaz. Hvala mama :) V dveh tednih sem postal kot prerojen... Ozdravljen sem, ozdravljen!!! Lahko hodim spet po travnikih!

A nisem bil ozdravljen. Kakor hitro sem začel jesti industrijsko predelano "hrano", so se alergije vrnile.

Slika iz 2006/2007 in tako sem šel korak naprej. Začel sem jesti presno. In po enem mesecu, je šlo iz mene toliko rjavega gnoja, da sem izgubil glas za en teden. Ok, zdaj sem razstrupljen, ozdravljen! Ne, ne... kje pa!

Moja teža je vztrajno padala iz 68 kg na 56, 55, 54... Malo sem postal že zaskrbljen - ali naj preneham? Ok, ok, bom, če bo teža padla pod 53, 52 kg. In prišla je do 52 kg (visok sem 178 cm!) in potem? Potem sem se začel rediti :) za 2 kg :) Vsega skupaj je to trajalo kakšno leto in ponovno sem začel jesti kuhano hrano, saj neke spodobne zelenjave, sadja, se praktično ni dalo več dobiti.

Moji sorodniki me niso podpirali pri tem, niti ljudje v splošnem. Samo en presnojedec z ženo je bil moja opora v tistem času. Težko je bilo iti proti toliko ljudem.

Poskusil sem številne stvari, da bi postal zdrav, kolikor se le da. In mnogo strupov je še šlo iz mene. Je skoraj neverjetno.

Nobenih prehladov, grip, nekaj manjših zadev (poškodba, zobobol), sicer pa nič, vse do letošnjega leta, ko sem imel težave... no, resne težave. Ves ta čas sem čutil, da ni vse 100 % tako, kot bi moralo biti in da se nekaj pripravlja, a v splošnem je bilo moje zdravje zadosti dobro - ne pa popolno.

In sem našel nove zadeve in nekaj strupov je šlo spet ven, tudi nekaj, kar je spominjalo na temno rjavo kri.

Veliko je znanja na področju medicine, še posebno alternativne, ki temelji na čarovništvu, Vedah, šamanizmu in drugih kanaliziranih informacij (preko medijev, ljudi, ki imajo v sebi duha - hudiča, kateri jim daje nasvete - mnogi se tega niti ne zavedajo - mislijo, da dostopajo do Akaških zapisov v spremenjenem stanju zavesti).

Da, kasneje sem lahko videl, da te duhovnosti, katerim sem zaupal, zavajajo ljudi - Biblija pa je Božja beseda. Toda ali pravi Biblija kaj tudi o telesnem zdravju?

Odkril sem, da so številni uspešni zdravniki in zdravilci dobili svoje ideje iz Biblije. Nekateri so bili o tem tiho, drugi pa so podali svojo razlago Biblije, kateri je Biblija nasprotovala. Nihče ni dal slave Bibliji!

A Biblija uči tudi o zdravju. Ne na način kot uči adventizem, ki Bibliji nasprotuje. Kar uči Biblija celo na področju telesnega zdravja, je zelo mono, zastonj, potrjuje superiornost Biblije nad ostalimi duhovnostmi, človek se ne more delati pametnega, ker je vse tako preprosto. A ker uničujemo okolje, je na svetu, v okolju manj in manj zdravilne moči in ker smo bolj in bolj zastrupljeni... materialno zdravljenje ni več tako učinkovito in če ni narejeno postopno, nas lahko celo poškoduje ali ubije.

V dveh dneh sem izpljuval kakšne 4 dcl temne, skoraj črne krvi. Na sliki je samo razdredčen vzorec! Počutil sem se mnogo bolje... nadaljujem z zdravljenjem.

Bog je ustvaril tako čudovit svet, dal nam je svojo besedo, ponuja nam večno življenje... in mi, kaj počnemo? Uničujemo življenje, delamo ga neznosnega, pravimo, da je njegova beseda polna napak, lažniva, ali pa se izmišljamo svoje razlage, ki nimajo nobenega smisla in katere nasprotujejo Bibliji...

Mi smo lažnivci, prevarantje: toliko laži v medicini, veganstvu, vegetarijanstvu, duhovnosti, religijah... on pa in njegova beseda = Biblija - sta resnična in veličastna :)