Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
X
originally posted: July 17, 2017 on my FB page
Govoriš jezik ljubezni?

Ali govoriš jezik ljubezni, resnice, življenja?
Ali slišiš Boga, kako ti govori tudi skozi "male" reči, celo preko "neumnih", tečnob, mogoče celo preko mene?

Bog nas opozarja preko svoje besede.
Ni nam všeč. Kaj storiti?
Ignorirajmo jo, utišajmo jo, naredimo jo neumno.

Bog nas opozarja, nam pošilja bolezni.
Radi imamo seks z mnogimi ljudmi.
Bogu pa to ni všeč in nas svari:
ljudje dobivajo sifilise, HIV... gre za epidemijo.
Kaj storiti? Ali naj se spremenimo?
Ne! Ignorirajmo opozorila in ubijmo kurirja (sifilis, HIV...)

Bog nam pošilja rakava obolenja. Gre za epidemijo.
Proizvajamo toliko strupov in stvari...
Ali naj ga poslušamo in spremenimo svoja pota?
Ne. Ignorirajmo ga in ubijmo kurirja.
Prišli so na idejo, da bi zdravili raka celo s HIV,
za katerega pravijo, da lahko zlahka mutira....

Zemljo smo izsušili. Pred tem so bila močvirja... Voda je izhlapevala in dež je padal na zemljo. Šlo je za hladilno napravo,, namakalni sistem. In sedaj? Temperature postajajo višje in višje, več in več je suš. Jeseni in spomladi pade obilo dežja. Voda se več ne zadržuje v močvirjih, ampak nemudoma steče v reke, ki poplavljajo. Ali naj priznamo, da smo se motili ali? Avstrijci so postavili 2m visoke ograje na bregove svojih rek, in tako so enornme količine voda dosegle Slovenijo in Hrvaško...

Tisočem ljudem je bilo boljše ali so celo ozdraveli, ko so se zdravili v bolnici na določenem hrvaškem otoku. Tisti zrak je zalegel bolj kot vsa zdravila. A želimo uničiti svet in danes tako tam ni več bolnice, kajti zrak je izgubil svojo moč. To je Božje opozorilo... toda koga to sploh briga!

Majski, junijski, julijski hrošči na naših travnikih so povzročali in povzročajo veliko škode. Bog nam sporoča, da počnemo nekaj hudo narobe. Naša agri-"kultura" - nekaj je hudo narobe z njo. Ali naj poslušamo in jo spremenimo? Ne. Žitna semena bomo raje okužili z boleznimi - z glivami in bakterijami... Zastrupili bomo svoj vir hrane, samo da bi utišali kurirja.

In beremo Biblijo. Preroki, božji kurirji so bili praktično vsi zasovraženi, mučeni, ubiti. Ljudje želijo živeti na svoj način in sovražijo vsakega, ki jim pove, da se motijo in da se uničujejo.

Svet je sedaj praktično uničen. Slovenci so praktično vsi bolni... In koga bodo krivili? Sebe? Ali Boga? Koga slavijo? Sebe in zavajujoče duhove, hudiče. Koga zaničujejo? Tistega, ki jim želi vse dobro.

Ali je sploh kaj upanja za človeka, ki ignorira vsa opozorila? In ignorira ali celo ubija kurirje? Želiš ignorirati vsa opozorila?