Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
X
originally posted: July 17, 2017 on my FB page
Obdobje pred steroidi

Čas pred steroidi, čas pred bodybuildingom

Ko okolje še ni bilo uničeno, ljudje še niso bili polni strupenih odpadkov, so ljudje lahko imeli močne mišice, mišične ovojnice, kite, vezi ne da bi uporabili steroide, droge. Njihova moč je bila trajna... A danes? Danes smo zastrupljeni in samo s pomočjo dopinga lahko zgradimo nekaj mišic. Ponavadi so naše vezi slabotne... Športniki današnjega časa imajo nekaj svetovnih rekordov (ne vseh - ne morejo ponoviti nekaj izvrstnih dosežkov, ki so jih naredili možje preteklosti - ampak to se zakrije). Športniki današnjega časa imajo nekaj svetovnih rekordov, ampak za kakšno ceno? Ker so njihova telesa: vezi, kite, itd slabotna zaradi zastrupljenosti in nepravilnega treninga in dopinga in blažilcev bolečin - cena je njihovo zdravje, ki je bio slabo že od vsega začetka, in ki je na koncu njihove kratke kariere skoraj povsem uničeno.

Živimo v iluziji, da gredo stvari na boljše, medtem ko gredo v resnici na slabše.

In tu ne govorim o metodah razstrupljevanja, ki so povečini goljufija. Govorim o neonesnaženem okolju, ki je bilo sposobno ustvarjati in ohranjati zdrava telesa.

Moje telo, že v starosti - 37 let, se sedaj razvija. To je presenetljivo. Skoraj brez treninga, ampak komu mar? Je enostavno, ne stane nič... a nekaj časa traja in tako... to ni nekaj, kar bi si ljudje želeli. Ljudje si želijo hitrih rezultatov in veliko denarja. Resnica in zdravje jim nista na prvem mestu.

Jaz pa občudujem delo Gospoda - kako čudovit svet je ustvaril
in kaj smo mi z njim naredili!