Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
X
originally posted: July 24, 2017 on my FB page
Fitnes zvezde

Takšne stvari me prizadanejo

32 letna ženska, dobrega videza, močna... umre v spanju.
Drugi model, vzor mlajšim, je ustreljena s strani "loverja", ki se nato ubije tudi sam. Tretja se ubije sama, četrta rak, srčni napad, padec iz ne vem katerega nadstropja (možen samomor?)

Zdelo se je, da imajo vse: zdravje, denar, čast in slavo ljudi in žensk, pa vendar so depresivne, prazne, njihova telesa so slabotna. To je sam šov biznis (show - pokazati, kazati, posel razkazovanja) - prevarantski, lažnivi, ubijalski stroj...

In takšni ljudje so vzor našim otrokom... huh...

Potem ko prideš h Kristusu, ljubiš življenje. Vidiš (skoraj vidiš) skozi lažnivi izgled arogance, sovraštva, "miru", "ljubezni", mišic, "uspeha"... in vidiš, da je bitje tako ranljivo, tako krhko. Ljudje se lahko zdijo trdoživi... toda niso. Že ena sama beseda jih lahko zlomi in pokoplje... Nikoli ne veš.

Biblija nam pravi, da so brezbožni kot pleve, ki ga veter raznaša... tako, tako, tako slabotni so... Vem, tudi sam sem bil zelo, zelo, zelo slaboten - toda bolj ko razmišljaš o Jezusu in njegovi smrti na križu, njegovem žrtvovanju za tebe, grešnika... več ljubezni prejmeš in ko vidiš, kako umirajo mlajši od tebe, je v tebi velika želja, da bi dal svoje življenje za njih... Oh, če bi bilo mogoče - bi umrl namesto te mlade osebe... to ti je v mislih in srcu... in niče te ne more prisiliti, da bi kogarkoli sovražil. Nič... Ljubiš življenje.

In "duhovno" napredne osebe, ki so krutega srca... porečejo: ah, še en nespameten... ne-duhovna oseba... Oni so vzor, model - podobno kot so fitness modeli idoli, lažni bogovi materialnega sveta, so oni model, idol duhovnega sveta... kažejo se, da so ljubeči, zdijo se močni, a so šibki in so v veliki nevarnosti... Podobno kot tisti fitnes modeli, ki imajo močna telesa - le kaj se jim lahko zgodi?! in naslednjega dne jih ni več med nami in podobno se lahko zgodi tudi njim. Pravijo: nesmisel, duša ne umre, pekel ne obstaja... in naslednjega dne, bodo dali odgovor Bogu, če se ne bodo prej spametovali.

Jezus Kristus, Stvarnik, Bog, ki je močnejši od najmočnejšega, je postal slaboten človek... Prejel je mnogo udarcev z bičem, komaj je nosil križ in je bil ubil z naše strani... mi, ki častimo laži in iluzije, prevare, smo ga ubilil. To je prava materialna in duhovna moč: ljubiti tako močno, da ne želiš smrti nikomur, dal pa bi svoje življenje celo za svojega sovražnika. Vsi ostali bogovi so lažni bogovi, nedejavni, nemočni idoli, vzori. Zdijo se močni, a so šibki. Zdijo se polni življenja, a gredo proti uničenju. In Jezus? Sledi ga in pot se ti bo zdela brezupna... slabotna, strahopetna... pa vendar je veličasna, ljubeča, polna upanja...

Idoli želijo vse za sebe in tako je z vsakim, ki jim sledi. A Jezus želi vse za druge in tako je z vsakim, ki mu sledi v Resnici.

Naj bo blagoslovljen, blago oslovljen vekomaj... pa vendar v naših filmih je njegovo ime prekleto vedno znova, imena slabotnih mož in žen pa je čaščeno, slavljeno z naše strani... no, dokler ne vidim Resnice, kakršna je...

Naj vas Bog blagoslovi tebe tudi
Življenje ni šala...
Nikoli ne vemo, kdaj bo naš zadnji dan.

Ta video me žalosti. Glasba je ravno prava. Budi pa tudi željo v meni, da bi dal svoje življenje za življenje tistih, ki so umrli mlajši kot sem sedaj jaz. (seveda pa ne samo ta video). In tudi za tiste, ki so umrli starejši. Žalostno je celo samo pomisliti, da so tako močna telesa kar od enkrat prenehala delovati. Žalostno pa je tudi, celo samo pomisliti, kaj se bo zgodilo z dušami mnogih, mnogih ljudi... ki ljubijo laž in zlo bolj kot resnico in ljubezen, pravega Boga.