Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
X
originally posted: July 24, 2017 on my FB page
Čevlji in zvezda

prišel sem na čudno idejo... Zaželel sem si čevljev, ki ne bi bili strupeni, ki bi bili trpežni, mojemu zdravju prijazni... vem, vem, sem prezahteven... :) Veganski čevlji? Ne, ne ustrezajo, kar si želim. Sam si jih bom moral narediti in do takrat uporabljati ta stare.

In zaželel sem si zdravih oblek... Težava je: ni zdravnih oblek. Ok, sam si jih bom naredil... Dobil sem neko tkanino, ampak vprašanje je: ali je bila tretirana s strupi ali ne? Ne vem. Prav možno je... In potem sem želel kupiti sukanec iz naravnih vlaken, ki bi bil primeren za šivalni stroj. Nimam časa, da bi šival na roke... In za najti takšen sukanec je zelo časovno potratno in vzame kar precej energije.

Mislil sem, da so ljudje bolj in bolj ekološko ozaveščeni, da njihova zavest evolvira... :) :) :) Praktično ničesar ne morem dobiti, kar ne bi bilo strupeno in če prodajalec pravi, da ni - mu ne morem zaupati, kajti lažejo, precej lažejo.

Laži, laži, laži... To pesem sem tudi jaz pel, sedaj pa v njej vidim molitev Hudiču... Sedaj imam raje resnico... Ni prijetno živeti v svetu, kjer vsak nekaj skriva, neko temno skrivnost...

To pesem sem imel tako rad, ko sem bil mulc... in sedaj, ne najdem v njej nobenega užitka več... Hvaljen Jezus :)

zapri moje, zapri moje, zapri moje oči
---[ubij me, zaslepi me]
A nisem mogla najti poti
---[pot je Kristus]
---[2Cor 4:4 Katerim je bog tega sveta zaslepil razum, tistim ki ne verjamejo, da ne bi slavni evangelij Kristusov, ki je podoba Boga, sijal na njih.]
In tako sem bom ustalila za en dan, da bom verjela v tebe
---[vera v Satana, Očeta laži]
Laži, laži, laži me
---[ti to radiš najbolje]
povej mi laži,
slatke male laži...
laži me, laži me, laži me
Oh, ne, ne moreš se zamaskirati, skriti
---[laži se ne more skriti, človek ve, da jim sledi, da jim verjame,
---da veruje Satanu]