Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
X
originally posted: July 25, 2017 on my FB page
Ali ne moreš narediti ničesar?

Ko so ljudje nemočni, še vedno lahko storijo eno stvar: te ugriznejo :) Prav presenečen sem prav vsakič, ko me ugriznejo :) Wow :)

Neko zgodbo sem videl pred nekaj dnevi, o moškem, fantu, ki je skušal rešiti kačo iz ognja. Neki prijatelj je všečkal to zgodbo. Kakorkoli že. Ugriznila ga je prvič in padla nazaj v ogenj. Ugriznila ga je drugič in padla nazaj v ogenj in tretjič? Tretjič je uporabil palico in kača je bila rešena. Čemu si se sploh trudil? je bilo vprašanje... pustil bi jo po prvem poskusu, ko si videl, da te je ugriznila.

Pozabil sem točno, kaj je bil odgovor. Če me vprašaš, je bilo nekaj v stilu: živali, bla, bla, bla... Moramo biti prijazni do živali, ampak je čisto ok, če jih ubijamo s plastiko in petrolom in nanotehnologijo in živim srebrom in elektriko... Ni poštenosti, odkritosti v ljudeh... Klasična zgodba o "dobri" osebi in osebi, ki si želi biti "dobra".

Kakorkoli že... Ko poskušaš rešiti ljudi pred peklenskim ognjem... Nič ne morejo. Nič, ništa, nada, nothing, rien, zero, null, nichts... oh, ne moremo narediti to, ne moremo narediti onega... a eno stvar pa vsi lahko naredijo: zmorejo te ugrizniti. Vsak od njih. In ogromno časa je potrebno, da jim pokažeš, da jim ne želiš škodovati, da jim želiš, da bi živeli... In tako sem napisal knjige, naredil videje... ki jih lahko usmerijo k pravemu Odrešeniku, Jezusu Kristus, o katerem ne vedo praktično nič. Biblija je za njih beda-rija, vse dokler so na poti v pekel, kakor prepevajo AC/DC, uuu, ACID, see - droga LSD, trip (potovanje), halucigena droga, ki so jo uporabljali za povezavo z varljivim duhovnim svetom... drugače pa je AC/DC... rekel bi, da pretvornik iz izmeničnega v enosmerni tok... ACID, see - vidim trip. potovanje, we are on a highway to hell... No, ja... kdor želi lahko vidi tudi pot v nebesa. Zastonj - še karte ni treba kupiti, kot jo moraš za AC/DC koncert.