Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
Komiki
Obamov govor: Jaz sem Bog

predvajaj ustavi prekini
skoči na čas
h min s

Prirejeno citiranje psalma 46 iz Biblije? Ob praznovanju 11. septembra? Zakaj že? In to je storil Obama, ki ne želi biti skupaj v kadru s križem? Obama, ki pravi, da je musliman, a v naslednjem trenutku pravi, da je kristjan? Ali menja vere hitreje kot jaz gate, ali pa je lažnivec. Zakaj ta verz?! Da, tako kot večina ljudi, se ima tudi Obama za Boga. Kakor sem uspel dobiti informacije (ki so lahko napačne), na tej prireditvi ni imel govor nihče od predstavnikov različnih ver - kar daje njegovemu oglaševanju za Boga še večjo težo.

Zakaj omenja Boga Jakoba? Ali ni to Bog Biblije? Kako je lahko Bog Biblije zatočišče njemu in Ameriki in Evropi in svetu? Odgovor sem dobil danes. Ko kristjan sliši Bog Jakoba pomisli na Jakoba, Abrahamovega vnuka, a ko to izgovori Obama - ali ne misli na Jakoba Rothschilda in njegovega boga?

Prerok JHWH - dobro, veliko ljudi misli, da so preroki, a v bistvu delajo za temno stran. Da, v poslednjih časih, v času Antikrista bosta šla dva Božja preroka ljudem na živce in tudi Antikristu. Toda ali je Obama eden izmed takih ljudi, malih antikristov? Ali pa je Obama tisti Antikrist? Ne vem in tudi če je, kaj meni mar. Antikrist je Božja kazen (ali darilo) ljudem, ki ne želijo imeti pravičnega in ljubečega Jezusa za Gospodarja, ampak imajo raje nepravičnega, lažnivega in hinavskega Antikrista. Nekateri satanisti govorijo, da bo Obama zadnji ameriški predsednik in prav možno je, da ga bo kdo ubil v imenu krščanstva. Sledil naj bi kaos in potem naj bi oblast po njihovih besedah prevzeli bivši ameriški predsedniki. Ne vem. Vem pa, da kristjani ne ubijajo! Antikrista ne bo ubil noben kristjan, ampak sam Jezus Kristus! Biblija je jasna.

Ali so res trikrat zavrnili Jezusa Kristusa? Dobro, če raziščeš zadevo, vidiš, da gre za manipulacijo. Sicer pa Jezusa Kristusa zavrnemo vsakič, ko iščemo rešitev v "nedolžnih" lažeh, vsakič ko ljubimo stvari bolj kot ljudi, vsakič, ko se zmrdujemo nad Božjo besedo...