Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
Komiki
Donald Rumsfeld, ko je bil obrambni minister

predvajaj ustavi prekini
skoči na čas
h min s

Podobno kot prejšnji video, se tudi ta nanaša na Rap novice (predprejšnji video).

Donald, ko je bil še v odboru direktorjev enega izmed največjih jedrskih koncernov, je s Clintonovim blagoslovom prodal jedrsko tehnologijo ameriški sovražnici Severni Koreji, ki sedaj z jedrskim orožjem grozi ZDA. Pametno, ni kaj. Seveda se o tem ne govori in ne sprašuje - od kje Severni Koreji jedrska tehnologija... Donald pa je potem še napredoval... Očitno dela tako, kot trenutni gospodarji Zemlje želijo.

Če si si pogledal "komika" Obamo, si ga slišal, kako se je norčeval iz Biblije - kako obrambno ministrstvo ne bi moglo preživeti, če bi uporabili Jezusovo navodilo kristjanom, naj nastavijo še drugo lice, če jih kdo udari po licu. To je za Obamo in podobne ljudi neumno. Ni pa neumno prodati praktično orožje svojemu sovražniku?! Ne, o tem so pa tiho, ker so oni tisti, ki to počnejo. To pa je neumno.

Upam, da si dobil občutek, kakšne vrste "intelektualcev" ima veliko za povedati proti Bibliji. Vse, kar je dobro, popljuvajo, kar je pa zares slabo - namreč njihova dela in "dosežki" - o tem so pa tiho. Takšne vrste je njihova poštenost in objektivnost. In takšni smo bili bolj ko ne mi vsi nekoč in nekje.