Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
Evangelij
Evangelij

predvajaj ustavi prekini
skoči na čas
h min s

Ko enkrat veš, da Bog obstaja in ko enkrat veš, kaj si zaslužiš in ko enkrat veš, da ti je dana še ena prilika... Da se je bil sam Vsemogočni Bog pripravljen nečemu odreči zaradi tebe... ker te ljubi. To te spremeni.

In ravno berem o tem, kako se obuja staroverstvo tukaj v Sloveniji. Po stotih letih indoktrinacije in manipulacije s strani starovercev, staroslovanov, šamanov, satanistov, ateistov... ki so se preoblačili tudi v kristjane (npr. katolištvo in ostali, ki niso nikoli slišali evangelija)... je večina sveta pripravljena zavreči Boga, ki jih ljubi, in tudi ljubezen in se okleniti duhov, demonov, hudičev, za katere se zdi, da jim lahko ponudijo zdravje, mir, daljše življenje, moč, srečo, slavo, denar, spolnost kolikor in s komerkoli si jo želijo, izpolnjenost... a vse to je prevara. Ti bogovi niso za nas storili čisto nič in vseeno jim je za nas. Prazni so in če iščemo rešitev v njih, postanemo prazni tudi sami.

Ludy Eric je res lud, nor za navadne ljudi :) Lepo pove bistvo Božjega sporočila, vseeno pa priporočam previdnost. Ta video bi lahko navdahnil koga, da bi sprejel kakšne karizmačne ideje in prakse.