Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
Glasbeniki
Duhovna glasba, Era

Ni podnapisov, saj Era prepeva v izmišljenem jeziku, ki spominja na latinščino, a ni latinščina. V prvi pesmici je slišati nekaj kot Djavolo, Đavolo, Džavolo, Diablo... Hudič. Leta 1998 v Nemčiji... Opozoril bi na nekaj, kar smo opazili že pri Shakiri in bomo videli tudi pri Madonni, in to so obleke, ki so v barvi kože. Ko se na hitro slečejo, misliš, da so nage... pa niso. Če kdo protestira, mu vsi lahko povedo, da so oblečene, ljudje pa se navadijo na nagoto in skupinski ples, ki spominja na spolni akt. In tudi tako bo postopoma oživela Sodoma in Gomora in Atlantida.

Era, je akronim za "Enminential Rythmn of the Ancestors" in gre za new-age glasbeni projekt francoskega skladatelja, tako pravi Wikipedija. Koga časti Era in njej podobne skupine (Enia, Enigma)? To je enigma (uganka:). Razrešimo jo. Če poznaš zgodbo o Antikristu, se lahko ob gledanju njihovih videospotov in poslušanju njihovih pesmih zgroziš... Drugi videospot sem dal na internet zato, ker je kar ... erotičen. In vsebuje izredno veliko satanističnih simbolov. Npr. na začetku okno in žarek v obliki piramide - svetleča piramida... in če ste opazili tudi podstavek v obliki piramide... Da, kar zanimivo... Dve ženski se v blatu drgneta pred skupino ljudi, ki se držijo za svoje velike palice, katere nabijajo gor in dol... Preveč sem se vdajal takšnemu načinu življenja, prevelik suženj sem bil, tako kot ti, in nisem si mogel pomagati. Sedaj si lahko, ampak ni pa priporočljivo, da takšne stvari namenoma gledam, ker se ni za igrati. Bog me je enkrat potegnil ven in Boga naj se ne bi skušalo. Sedaj imam izbiro - pred tem je nisem imel. To želim tudi tebi, da bi imel/a izbiro.

Da, gre za duhovno glasbo, a ti duhovi niso sveti, ampak... Vudu, rock and roll in njegovi potomci vsi se povezujejo z duhovi... Sex, drugs and rock and roll. S spolnostjo ni nič narobe, če je kot začimba trajni zakonski zvezi, ki obrodi otroke, kateri so zaželjeni. Če pa je za tebe spolnost droga? Droge so slabe, saj te uničujejo - in v vseh treh zadevah se lahko izgubiš, kot da te ni - ubiješ svojo zavest in vest... To pa je nasprotno Božji želji.