Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
>>
Glasbeniki
Zadnji žur

Videoposnetek premakni na sedmo minuto - od tam naprej pa do nekje trinajste minute so pesmi podnaslovljene.

predvajaj ustavi prekini
skoči na čas
h min s

Ker ogled zgornjega videa zaradi avtorskih pravic v Sloveniji ni več možen, sem dodal "uradne" predstavitve pesmi. Če ne znaš angleško, zaženi zgornje podnapise in spodnja videa.

Dodano čez pol leta: Zadeve se hitro spreminjajo. Račun je po tanovem ukinjen. Kar nekaj računov je imelo isto glasbo, iste videospote in praktično ista imena. Eden izmed njih še vedno obstaja (DJ Gerrard).

Prvi video v seriji Glasbeniki je govoril o Ke$hi in njenem prepevanju o žuranju do konca sveta - in prav je, da sem zadnji video poimenoval Zadnji žur - tako smo vse lepo zaokrožili.

Ja, prvi komad od Bolnih posameznikov (Sick Individuals) z naslovom Zlomiti tvoj padec (Breaking Your Fall), ki se začne na začetku sedme minute, me je kar potegnil, da bi kar zaplesal po dolgem času - nato pa še drugi, ki je lep, a me je užalostil. Ljudje resnično vedo, kam gredo in ne morem ti povedati, kako mi je žal za njih. Vem, kje so in kaj doživljajo in kam gredo. Lahko rečete, da so zablojena generacija, da samo žurajo in popivajo in se drogirajo... skušajo na lahek in nepošten način pridi do denarja in da bodo dobili svoj delež, ko bodo skušali "samo preživeti", kakor prepevajo. Če tako mislite, vam povem, da ne vi in ne oni še niste sprejeli Božjega sporočila, ki je zapisano v Bibliji, za svojega. Bog nima veselja z uničenjem grešnikov, je pa vesel vsakega, ki se obrne stran od svojih zlih poti. Tako je zapisano v Bibliji (Ezekiel). In ko sprejmeš celotno sporočilo, postane tvoje srce enako. Kako naj bi ti bilo vseeno za bilokaterega od teh ljudi? Kako bi jim lahko privoščil kaj slabega? Še posebno, ko si bil ti na istem (ali podobnem - če le želiš videti!) Še več - nič slabega ne moreš privoščiti niti tistim, ki ti želijo kaj slabega... Tvoje srce je živo in čuti. In ker je živo in čuti, ga tudi boli, ko vidi, kako živijo nekateri, na kakšni poti so in kam gredo... V takšni glasbi pozabiš na svet in greš v tralala deželo, v mesto pozabe, kjer boš pozabljen... izgubiš se in si izgubljen, saj je to tisto, kar si želiš... A prava fešta pa se bo dogajala pri Bogu, resnična fešta - ne nek uničevalni satanski ponaredek. To, kar človeška ušesa niso slišala, kar človeške oči niso videle, kar v človeška srca ni prišlo - to je Bog pripravil tistim, ki ga ljubijo (1. Korinčanom). In še takšen žur se skrije pred to obljubo.

Kakor pravi Madonna... Kaj boš storil?