Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
Glasbeniki
MTV podelitev nagrad 2009, Lady Gaga

Če ste si pogledali film o Ke$hi, potem to ni več tako smešno. Veš, kar otroci gledajo, tega se navadijo. Če otrok odrašča v družbi, kjer je ženska imenovana pička in moški kurac, kjer se oče in mati ne prenašata, se prepirata, pretepata... otrok to pobere. Zanj je to normalno. Če nekaj vidiš, lažje prideš na isto idejo. Otrok, ki pa živi v zdravi družbi (to ni naša družba, ampak npr. družba nekaj kristjanov, ki so morali zbežati iz Evrope, ker so jih pobijali, oni sami pa ne ubijajo) - pa zelo, zelo težko pride na idejo, da bi udaril žensko, ko odraste. Zelo, zelo težko. Zelo težko pride na idejo, da bi ubil sebe. Zelo težko pride na idejo, da bi pil komu kri ali pa jedel meso človeka... V naši družbi pa to ni več tabu, ampak se o tem govori in govori in tako nekateri ljudje postanejo radovedni in poizkusijo.

Kaj je to s krvjo? Biblija pravi, naj ne pijemo krvi. Sam sem rad cuzal svojo kri, kadar sem se ranil kot otrok - to sem videl in rekli so mi, da je dobro in bilo je okusno, a danes se mi obrača želodec, ko samo pomislim na to, da sem to počel. Bilo je okusno in opojno in ni mi težko verjeti, da kri ljudi, ki jih ritualno ubijejo, vsebuje določene snovi, snovi, od katerih lahko postaneš odvisen.

Biblija je skoraj izkoreninila kanibalizem in vampirizem - a danes to postaja modna muha. Vse to je v porastu... Biblijo smo zavrgli in objemamo drugo religijo... Svoje otroke učimo nasilnega, brezčutnega seksa, egoističnih užitkov, osamljenosti, zverinskosti...