Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
Glasbeniki
Jack Black, otroci in MTV

predvajaj ustavi prekini
skoči na čas
h min s

Ke$ha in Jack Black in Shaquille O'Neil in Bieber... Kdo je Jack Black in o čem je govora? Govora je o Nickelodeonovi podelitvi nagrad. Nickelodeon je otroški kanal in na tej podelitvi nagrad otroci odločajo, katerega pevca, pevko imajo najraje. V Sloveniji tega ne moremo gledati tudi preko interneta ne, ker je blokirano... Se pa dogajajo "zanimive" stvari. Leta 2011 je tako Jack Black z bigfoot avtomobilom zgazil dve limuzini, ker se mu je "mudilo" na podelitev, ki jo vodi že vrsto let. Samo uničevanje, obilo spolnosti in nasilja...

Jack Black poleg tega, da vodi Nickelodeonove podelitve nagrad, sodeluje tudi v številnih otroških risankah, filmih: Ledena doba (Zeke), Garfield: A Tail of Two Kitties, Kung Fu Panda 1 in 2 (Po), Guliverjeva potovanja (Guliver), Mopetki, Jezusov sin...
Predvsem pa je glasbenik in komik.

Na MTV podelitvi nagrad leta 2009 je reklamiral Brutal Legend (Brutalno legendo), ki je v bistvu videoigrica, v kateri je enemu izmed likov posodil glas. Okrog je norel s sekiro in z umetnimi mišicami (iz pene, stiroporja, silikona?). Govoril je, da bo poklal demone in da so lahko demoni tako moški kot ženske in da bo še videl, koga bo poklal. Boljšega videa nisem mogel dobiti, kot je spodnji video. Sam imam sicer malo boljšega, ki sem ga shranil pred nekaj leti. Ne želim ga pa dati na Youtube, ker ti en, dva, tri ukinejo račun.

predvajaj ustavi prekini
skoči na čas
h min s

To naj bi bilo mišljeno kot šala - ne vem no. Ni me prepričal... Tudi Marilyn Manson je imel govor na MTV podelitvi nagrad, ko je razglasil konec fašizma in tiranije krščanstva... Sicer pa - kaj niso vse religije iste? Ali ti želi kdo dobro ali pa te želi pojesti? Ali ni to isto? Ali ni vse ena in ista vera in vse en in isti bog? Večina ljudi pravi, da je. Biblija pa pravi, da je razlika. Kdo ima prav?

In še tole: Nick - mogoče veste, mogoče ne veste. Jack Black vodi skoraj vsako leto prireditev za otroke, ki jo organizira TV kanal Nickelodeon, skrajšano Nick. Stari Nick (Old Nick) pa naj bi bil zastarel izraz za... Hudiča.
Vir: Encarta ® World English Dictionary © (P) 1998-2005 Microsoft Corporation. All rights reserved.
No, sedaj veste. Sicer pa, kaj bi pričakoval od prireditve in TV kanala, kjer namažejo seksi ženske s sluzjo vpričo otrok? Da je to od Boga?

In še čisto zadnji cukrček. Nekdo je objavil komentar glede Jack Blackove (Janez Črni) molitve Satanu. Napisal je: Najslabše pa je, da bi bili ljudje užaljeni, če bi jim rekel, naj molijo k Jezusu... K Satanu je molil - to je hec, če pa k Jezusu smo pa užaljeni.

Dodano leta 2017:
Tole mi je ušlo:
School of Rock, Šola rocka, v kateri je želel prodati svojo dušo za rock in kjer hujska otroke k uporu
in Tenacious D, kjer... nimam besed... od samozadovoljevanja na WC-ju do druženja s Hudičem, katerega, tako kot pater (oče!) Pij, premaga... kakor se spomnim. Celotnega filma nisem gledal. Hvala Bogu :)