Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
Glasbeniki
Beyonce

Dva filmčka

predvajaj ustavi prekini
skoči na čas
h min s

Ali je res zla sila prevzela kontrolo nad glasbeno industrijo šele leta 1960? Ne vem. Jaz bi premaknil zadevo še malo dlje v preteklost.
Ali je Beyonce res lutka Illuminatov? Ne vem. Mislim, da so Illuminati še ena distrakcija. Lucifer je bleščeč in njemu podvrženi se imajo tudi za razsvetljene. Kdo pa je pri koritu in kako se imenuje in kaj počne - pa ne vem.
Ali je Beyonce res prodala svojo dušo za uspeh? Tudi če je to možno in jo je prodala, mislim in upam (vem pa ne zagotovo), da tudi zanjo ni še nič izgubljeno. Ni hec, če zaradi kariere zanemarjamo svoje prijatelje, družino - tudi na ta način prodajamo sami sebe Satanu - in tudi ni hec, če opravimo kakšen obred, s katerim se zavežemo, da bomo njegovi sluge. To so resne zadeve.

Ta filmček zelo na kratko pokaže nekaj scen iz njenih videospotov, a če se bolj poglobiš v zadevo, vidiš, da gre za religijo uničenja, sebične in zverinske pohotne spolnosti brez ljubezni... Zelo povezano z religijo nove dobe. Veliko filmčkov tudi ni več dosegljivih - avtomatično določajo, kaj lahko ljudje na posameznem področju sveta gledajo in vidijo. Npr. filmčka o Beyonce http://www.youtube.com/watch?v=aUKkgGBx-uY si v Sloveniji ne moreš več ogledati.

predvajaj ustavi prekini
skoči na čas
h min s

Tako kot Alice Cooper in praktično vsi - vsi so bili ali pa so kristjani (tako pravijo oni sami) in vsi dajejo v dobrodelne namene. Veš, če preprodajalec droge da 1000 evrov v dobrodelne namene, ni s tem naredil nič dobrega. Še vedno je zaslužil več tisoč evrov na račun uničenja ljudi. Povzročil je neprecenljivo škodo in s 1000 evri se ne moreš odkupiti in misliti, da počneš nekaj dobrega in podobno velja v glasbenem svetu. Lahko nastopaš za 1000 evrov - a da ti plačajo 1000 evrov, morajo ljudje popiti toliko in toliko alkohola, kupiti toliko in toliko vstopnic... In podobno tudi Beyonce. S svojim obnašanjem in vzorom uničuje na milijone življenj tako ženskih kot moških - in z eno hiško, ki so jo zgradili v dobrodelne namene pa vse popravi? In na to je zelo ponosna? Kaj želim povedati? Če od tebe vzamem 100000 dolarjev in ti potem dam 100 dolarjev nisem nikakršen dobronamernik in tvoj prijatelj in lahko me je sram.

Ja, v glasbi in meditaciji in okultizmu se človek hitro izgubi. Izgubi svoj um in nekdo drug prevzame... Če igraš inštrument, če se vživiš v glasbo (predvsem vudu in rock and roll in kasnejše izpeljanke)... zmanjka te... V meditaciji ravno tako... To ni hec.

Kot je pisalo pri Rihanni (mislim, da na njenem albumu) - dobra punca je postala pokvarjena. Koliko igralcev, pevcev, športnikov se lepo obnaša. Otroci želijo biti takšni kot oni, potem pa pride na plan, da se drogirajo, udeležujejo raznih orgij, pretepajo spolne "partnerje", se streljajo, preklinjajo, zaničujejo življenje... Dobre vloge jih sčasoma začnejo dolgočasiti in v igranju negativcev vidijo nek izziv - in tako potegnejo za seboj milijone ljudi, ki jih slepo sledijo. Človek naj ne bo naš vzornik, idol, malik, Bog, nekaj, kar bi častili.

Ženska, ki se tako nasaja na kurce, je danes vzornica številnim ženskam. To je danes na nivoju... Tudi srbski in slovenski videospoti današnjega časa so daleč bolj erotični od nekih mehkih ali trdih porničev. V čem je fora, da so prepovedani? Če želite, se dajte vsi nategniti in zbolite vsi za sifilisom, AIDSem, gonorejo, kladmijo, dobite razne praživali... in ne mislite, da boste deležni zdravil. Ne mislite, da boste imeli kakšnega prijatelja ali prijateljico. Sami boste. To je to, kar se tiče sedanjega življenja - v posmrtnem življenju pa vas čaka še kaj hujšega. A lahko se še obrnete stran od zlobnih poti, ki uničujejo vas in tiste, ki so okrog vas... Ni še prepozno! Vem, da paše in vem, kako stiska... ampak če veš, da ni prav in če se zato raje predaš ljubezni in Bogu, lahko ljubezen in Bog kontrolirata tvoje genitalije.