Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
X
>>
Nova doba
In končen rezultat?

predvajaj ustavi prekini
skoči na čas
h min s

predvajaj ustavi prekini
skoči na čas
h min s

predvajaj ustavi prekini
skoči na čas
h min s

Končen rezultat 4000 let "razvoja" civilizacije? Vrhunec, orgazem, klimaks... znanosti in misticizma? Umetnosti?

Tehnika, uporabljena za uničenje človeških umov - od stroboskopov do laserjev, zvočnikov... Kemija uporabljena za drogiranje... Misticizem - še sanja se vam ne, koliko misticizma nove dobe se skriva tudi v najmanjših detajlih... Dolgo pot smo prehodili od takrat, ko so katoliki začeli sežigati Biblije, božjo besedo in do sedaj. To so začetni sadeži katolicizma, hinduizma, unitarizma, bhakti, potrošniške družbe, uničevanja moralnih božjih zakonov, naših odnosov, narave, vsega, vsega... Vse religije so eno... Samo Božjo besedo smo morali zavreči. In pamet in srce in srečo in ljubezen in življenje. Mala malica.

Članek v Dnevniku, Razkošna otvoritev poletja v Byblosu, "največjem slovenskem klubu" na Jadranu, ti pove isto zgodbo. Citiram: Multimedijska atrakcija Universo Robot, seksi plesalke in divji piroman Luis Diablo iz kluba Amnesia so v naše kraje prinesli tisto "nekaj več", kar loči epske zabave od odličnih, in poskrbeli za vizualno kuliso Ericovega nastopa, v katerem ni manjkalo hitov, kot so Niton, Miami to Ibiza, Pjanoo in vroči rimejk skladbe Personal Jesus.
Klub Amnesia? Pozaba? Pjanoo - pijanu?! Uničiti svojo zavest in se stopiti z "bogom".

Ogled slike v polni velikosti na zgornjem linku Ogled slike v polni velikosti na zgornjem linku

Zgornji sliki sta pomanjšani zaradi zakona o avtorskih pravicah, a poglejte si slike na Dnevnikovi strani ali pa kliknite nanje za povečavo. Videti Diablov (Hudičev) izraz na obrazu, kako zloben je - je presunljivo. Z male slike se to zlo ne vidi tako dobro...