Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
>>
Televizija
Hollywood brez maske, 2.del

predvajaj ustavi prekini
skoči na čas
h min s

Dobro razmislite, če boste imeli še televizijo v hiši in če boste še plačevali RTV naročnino in tako sponzorirali to zlo. Razmislite tudi o nujnosti radija in časopisov...

20:40 Okultist Crowley je opisal metode, kako priklicati demone (hudiče) v sebe. Tretja metoda, ki jo je omenjal je bila simpatija... In ob tem se spomnim na vso satanistično propagando Rolling Stonesov in na njihovo pesmico Simpatija do Hudiča. Ti ljudje poznajo te temne zadeve v nulo.

Veja hinduizma, ki jo poznam, spodbuja igranje boga in duhovnih likov. To je zelo priporočljivo. Katolicizem je potem, ko je ljudem vzel Biblijo, Božjo besedo, tudi vpeljal igranje boga. Nekdo je igral Jezusa, drugi Hudiča... Tega priznanja ne bo dal katolicizmu nihče. Zakaj ne? Ker se ga povezuje s krščanstvom, a krščanstvo, Biblija, ne priporoča igranja, pač pa ga obsoja. Igra je laž. Kadar igraš, se pretvarjaš, da si nekaj, nekdo, kar nisi. In tako ne živiš v resnici. Resnica je tista, ki te osvobodi.

1:10:45 Šokantno! Uau. Ja, res je. Ustanovitelj Satanistične cerkve je dejal, da danes ni več potrebe po sklepanju pakta s Hudičem, saj so otroci že sprejeli satanske sile. Noro, a še kako resnično.

1:17:50 Fant ne ve, kaj je svoboda. Če bi moral jaz izbirati med tem, da jaz ostanem svoboden in živ ali pa nekdo drug, bi se z Božjo pomočjo, vero vanj, zaupanjem vanj, odločil za svojo smrt, da bi drug živel. To zavestno storiti je vse prej kot lahko, saj končno rad živim. A to dejanje je edino razumno. Če namreč ubijem nekoga zaradi tega, da bi jaz ostal živ - kje je potem njegova svoboda? Ni je. In tako sem lažnivec, če govorim, da mi je za svobodo, istočasno pa teptam svobodo drugih. Če nekoga ubijem zaradi sebe, potem sem njemu odvzel svobodo. Ubil sem svobodo. Svoboda je edino v omejevanju sebe in prostovoljnem dajanju sebe za druge, kar nas je učil tudi naš Stvarnik, Jezus Kristus in to je ljubezen, ki nam jo ponuja, to je resnica in to je življenje.

1:23:00 Čudovito, kakšna zgodba! :)