Vaš brskalnik ima onemogočen java script, zato kazalo internetne strani ne deluje pravilno. Vključite java script.
Ultimativen nadzor?
Aldous Huxley: Poslednja revolucija

predvajaj ustavi prekini
skoči na čas
h min s

Moderator je mnogo preskromno opisal Huxleyja. Huxley je bil kar pomemben vernik religije nove, zlate luciferske dobe popolnega zasužnjenja ljudi, uničenja svobodne volje, ljubezni, človečnosti. In kot vernik in praktično svečenik, je navduševal s svojimi "pridigami". Sicer pa je to vnuk Thomasa Henryja Huxleyja, ki je bil znan kot Darwinov buldog - goreč vernik evolucije. Zgornji govor je imel v študentskem kampusu že leta 1962!!! Večinoma je govoril o stvareh, ki jih je napisal že leta 1932 v svoji knjigi, uspešnici, Hrabri novi svet! Govoril je raznim študentom prava, medicine, psihologije, fizike... Ali so bili to kar neki študentje? Ne. To je bila elita elite! Govor je imel na sloviti Berkeley univerzi.

Ko je govora o Pavlovih metodah pranja možganov, je s tem mišljen Ivan Pavlov, Rus.

Danes so tehnike tako zelo izpopolnjene, da se jih ljudje še zavedajo ne. Razmišljati nočejo, oni se želijo samo dobro počutiti, pa če so še v takšni ali drugačni godlji. Pa naj vam vržem samo eno kost. Hitler je imel pomembne govore ponoči, da se mu ljudje niso upirali in so sprejeli vse, kar jim je povedal. Kaj pa počneš ti ponoči, v polsnu? Ali ne gledaš televizije? Ali ne vsrkavaš vsega, kar ti govorijo reklame? Stari, pred televizijo si v čistem transu!

Študentje so v tistih časih začeli eksperimentirati z drogami, predvsem z LSD. Tukaj lahko slišite, da so jih k temu na nek način spodbujali tudi profesorji...

Ste si pogledali prvi film, BBC dokumentarec, v katerem so znanstveniki pred kratkim spremenili podgano v neke vrste daljinsko vodeno bitje? To so počeli že pred petdesetimi leti! Huxley govori o daljinsko vodenih kokoših in to leta 1962. Da ne bi slučajno mislili, da je daljinsko upravljana podgana nekaj novega! To je že vse staro...

Najprej pomanjkanje, potem kaos in potem diktatorstvo. O tem govorijo prostozidarji ves čas. In tudi mi vemo, da je temu tako. Zavezniki so po prvi svetovni vojni namerno popolnoma uničili Nemčijo, izropali so jo s svojimi astronomskimi zahtevki po odškodninah. Sledila je kriza in potem praktično načrtovani vzpon Hitlerja. Danes pa se namerno dela na tem, da uničujemo praktično vse, kar nam pride pod roke. Prišlo bo do krize, pomanjkanja hrane, vode, drog - ljudje se bodo začeli klati med seboj in potem bo prišel "rešitelj", oz. deset "rešiteljev", deset diktatorjev, ki bodo predali vso moč enemu samemu, Antikristu, ki bo uporabil rešitve, katere poznamo že danes - nekatere so javno znane, druge so skrite in ljudje ga bodo gledali kot boga - tako kot so gledali Hitlerja, Mussolinija, Kima iz Severne Koreje, Stalina, Tita... ali pa športne zvezde, glasbene dive, filmske zvezde... Z današnjim znanjem bi lahko preprečili, da bi prišlo do velikanske krize, a očitno imamo pametnejše in važnejše opravke - tako vsaj mislimo - nimamo časa! Tistim pa, ki vodijo svet, pa tudi ni v interesu, saj si želijo postaviti svetovno diktaturo, doseči želijo popolno zasužnjenje človeka, do katerega pa bi težko prišlo, če bi bili ljudje neodvisni, če bi si sami pridelovali hrano, imeli na razpolago pitno vodo...

Nisem vedel, da je sir Charles Darwin napisal tudi knjigo Naslednjih milijon let. Zanimivo. Česa vsega ni prepisal iz bogate knjižnice okultizma in to predstavil za nekaj svojega! Da, udomačila nas bo zver, kakor pravi Darwin. Biblija govori o zveri, o Antikristu. Koga bo udomačila? Vse tiste, ki se ne pustijo udomačiti Bogu in njegovi besedi. Izbira je tvoja in samo tvoja. Sicer pa gre tukaj za globoke in pomembne stvari, težave, ki bodo vedno pestile človeško družbo. Vedno bomo neudomačeni in vedno bomo imeli divje voditelje. Samo v primeru Troedinega Boga ne pride do te težave: Jezus Kristus je "udomačen". Sam pravi, da je krotak... On se je podredil Bogu Očetu, ki je ljubezen. Zanimivo, da so v Bibliji vsi odgovori, katere si zastavljajo največji svetovni umi! A očitno jim Biblija ni všeč in potem ostanejo njihova vprašanja neodgovorljiva.

1:02:30 - bolje ne bi mogel opisati takratnega in današnjega dogajanja. Vodilna elita, ki je pripadnica raznih skrivnih družb, je izvoljena na "demokratičen" način. Takšna je volja ljudstva, baje. Kdo pa zares ve, kako so ljudem oprali možgane in kdo zares ve, koliko ljudi je glasovalo za določenega kandidata in kdo zares ve - tudi v parlamentih - kako poteka tajno glasovanje... Prav lahko je vse skupaj določeno že vnaprej. Ker pa govorijo, da so bili izvoljeni na "demokratičen" način, jim to daje pravico do vladanja, ki so si jo vzeli. Boj za oblast med elito tako ne poteka odkrito, ampak skrito.

Ja, evgenika - Hitler je bil navdušen nad njo, ko jo je sprejel od Američanov in z veseljem jo je uporabljal na Nemcih... In upadanje inteligence? Zanimivo. Vem, da inteligenca upada vsaj že od šestdesetih let pa do danes, kljub temu, da prilagajajo teste in kriterije, ki zato kažejo, da ljudje postajajo pametnejši. A to, da je sam Aldous Huxley izjavil, da je že takrat inteligenca upadala? Uau! S stališča Biblije je svet star 6 tisoč let in informacije (genske in drugačne) se seveda kot vse informacije izgubljajo. Življenjska doba se krajša, ljudje postajajo vedno bolj bolni, zlobni in podobno. Ljudje, ki pa verujejo Darwinu, evoluciji in v milijarde let staro Zemljo, pa gledajo na to drugače. Seveda tudi oni opazijo, da npr. IQ upada - a kako si to razlagajo? Ker se neumni ljudje razmnožujejo, producirajo še več neumnih ljudi. In rešitev? Zastrupiti tiste ljudi, za katere verniki evolucije določijo, da so neumni, tako da zbolijo, umrejo ali pa so nezmožni imeti potomce. Če pobiješ takšne ljudi, si v očeh evolucije največji človekoljub. Aldous Huxley tega seveda ni povedal direktno, ampak med vrsticami: "Seveda se da to pozdraviti..." Da, verniki v evolucijo so izredno zaslepljeni. Čeprav vedo, da inteligenca ni izključno produkt genetike, ampak vplivajo nanjo v enaki meri, če ne celo v večji tudi drugi dejavniki, tega ne želijo slišati. Upoštevajo samo tisto, kar potrjuje njihovo domišljijo in zavržejo vse, kar govori proti njihovem mnenju.